مشاوره حقوقی رایگان - فسخ خرید خودرو

با سلام
من دو روز قبل یه ماشین قولنامه کردم و قولنامه به صورتی دستی نوشتیم و قرار شد دو روز بعد از عقد قرارداد ماشین بنام زده بشه و چک من پاس بشه . یه چک به مبلغ ماشین تحویل دادم نه ماشینی نه مدارکی تحویل نگرفتم . الان مشکل برخورد کردم و نمی تونم چک رو پاس کنم فروشنده فسخ نمیکنه و میگه من چک رو برگه میکنم هیچی هم تحویل نداده . نه ماشین نه مدارک تحویل نداده شرط فسخ هم نذاشتیم و نمی خوام ماشین رو بخرم یعنی نمی تونم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

فروشنده حق فسخ دارد نه شما و می‌تواند چک را برگشت نماید و اقدام حقوقی

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قاعدتا باید به قرارداد پایبند باشید اما اگه راهکار میخوای با شماره ی من تماس بگیر بعد از پرداخت حق مشاوره اطلاعات کامل در اختیارت بذارم