مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام بنده چند ماه برای اقای بنام ح که وارد کننده ادکلن بودند در شش ماه اخر سال 96 بعنوان بازاریاب کار می کردم. ایشان اخر سال حق و حقوق بنده را ندادند و بابت یک فاکتور باز که مبلغ ان 5500000 تومان بود گفتند که حساب باز داری و بابت آن از حقوق و عیدی شما کسر گردید و فاکتور فروشگاه را به من دادند و مهر و امضا کردند و نوشتن این فاکتور با حقوق بهمن ماه بنده تسویه شده. ماه پیش من از فروشگاهی که فاکتور دوستم بود شکایت کردم و امروز وقت دادرسی در حل اختلاف بود وقتی مراجعه کردم با اقای ح و فروشگاه دار مواجه شدم که انجا بودند و باهم تبانی کرد بودند و حکم شورا هم تقریبا بر علیه من حرف زدند. وقتی هم انجا گفتم که این فاکتور را با حقوق من تسویه کردند و رسید کردند و مهر و امضا کردند هیچ جوابی بمن ندادند. ایا در شکایت من اقای ح بعنوان شخص ثالث میتواند ورود کند. و وارد پرونده من که از فروشگاه دار شکایت کردم بشود.

پاسخ ها :

شارخ عطایی کشکولی

شارخ عطایی کشکولی :

سلام شايد ايشان را به عنوان شهود آورده است
اما چون فاكتور سند رسمي نيست و صادر كننده و دارنده فاكتور كه فاكتور به نام آن صادر شده ميتواند به اصالت آن ايراد كند بهتر است جهت حقوق خود بر اساس قرارداد في مابين اقدام نماييد