مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی بدون اطلاع وراث

سلام. برای انتقال یک باب مغازه که مال 20 نفر می باشد و ارث پدری هست، وراث یک نفر به عنوان امین انتخاب میکنند و به آن انتقال می دهند. بعدش یک نفر خریدار می آید و آن امین بدون این که بقیه خبردار بشوند و مغازه را بفروشد. حالا تکلیف بقیه وراث چه میشود؟ بقیه وارث برای این که به حقشون برسند، چی کار کنند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا برای اینگونه نقل وانتقالات باید همه وراث به یک نفر وکالت محضری داده تا امورات مغازه انجام گیرد وبعد از وصول وجه توسط شخصی که وکیل تعیین شده باید قدرالسهم هریک وراث پرداخت گردد در صورت عدم پرداخت از طریق قضایی قابل وصول خواهد بود