مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت‌ نامه

سال 88 برادرم برای گرفتن وام از کل خواهر و ( پدرم به رحمت خدا رفته ) برادرها وکالت گرفته اما بدون تاریخ بوده و کل اختیارات را به ایشان دادیم. قرار بود وقتی وام را گرفت وکالت‌نامه را ابطال کنه اما این کار را نکرده. .حالا بعد از چند سال میخواد خانه پدری را بسازد. هر چی میگم نباید بسازی ایشون میگه وکالت‌نامه دارم و شما حق ندارید حرف بزنید. ما هم دستمون به جایی بند نیست. فقط پشت کپی وکالت‌ نامه با دست خط نوشته این وکالت بعد از وام ارزشی ندارد و امضا کرده اما الان مدعی کل خونه هست ما چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام
وکیل باید طبق وکالتنامه ‌عمل کند و غبطه موکل را رعایت کند یعنی به ضرر موکل کاری نکند چنانچه برادر شما علیه شما و یا به ضرر شما کاری کند می توانید خسارت وارده را مطالبه کنید و‌ علیه او اقدام ‌کنید و وکالتنامه را باطل و ایشان را عزل کنید