مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه ملک

سلام. من عقد کردم ولی هنوز مراسم عروسی نگرفتیم که زیر یک سقف باشیم. من یک آپارتمان به اسم خانومم قولنامه کردم و همه پولش رو خودم به حساب فروشنده ریختم. آیا الان راهی هست که قولنامه رو فسخ کنم؟
زن من من رو تهدید کرد این کار رو انجام بدهم
زن من آثار خشونت بر من و خودش داره مثل آثار تیغ زنی به پای خودش که کاملا مشهود و بزرگ هست، آثار تیغ زنی به رگ خود، سوزاندن دست خود با سیگار، سابقه فرار از خانه که در آگاهی ثبت شده و
سابقه وارد شدن به زور به خانه پدری من و دعوا در آن جا که در نتیجه پلیس میاد و از خونه بیرونش میکنه.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

راه فسخ برای شما وجود دارد برای بررسی بیشتر میتونید با شماره دفتر تماس بگیرید