مشاوره حقوقی رایگان - غش در معامله خودرو

با سلام من ده روز پیش یه سورن 87 خریدم و فروشنده به من اطمینان داد که کیلومتر کارکرد این ماشین 113 هزار کیلومتر هست. و 110 میلیون تومان بابت این ماشین پرداخت کردم. دیروز ماشین مشکل فنی پیدا کرد و وقتی مراجعه کردم به تعمیر کار گفتن کیلومتر این ماشین 267 هزار کیلومتره و این کیلومتر دستکاری شده. البته ما کیلومتر اعلامی فروشنده رو در قولنامه ذکر کردیم
در سیستم تخمین قیمت خودرو این تفاوت کیلومتر برابر با 5 تا 7 میلیون تومان تفاوت قیمته. الان من پلاک و سند رو هم به اسم خودم برگردوندم. و الان هم به خاطر ضرر مالی و هم دروغی که این آقا گفته و خودش تو قولنامه زیرشو امضا کرده آیا میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله هم امکان فسخ دارید و هم مطالبه مابالتفاوت