مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به مورد اجاره

با عرض سلام و خسته نباشید. ی سوال در مورد عین مستاجره در مدت زمان عقد اجاره داشتم.
4 ماه ملک در دست مستاجر هست در این مدت بعد از 4 ماه کابینت های آشپزخانه افتادن و وسایل مستاجر وانمود کرده که شکسته است. مستاجر با توافق قبول کرد نصاب بیاره و درست نصب کنه و مجدد باز کابینت ها افتاد و خسارتی به موجر و مستاجر وارد شد. خواستم بینم هزینه خسارت ها چطوری هست؟ یک راهی برا فسخ وجود دارد؟
ممنون اگر پاسخگو باشید.

پاسخ ها :

اشرف رودسرابی

اشرف رودسرابی :

اگر بتوانید اثبات کنید که خسارت مربوطه ناشی از سهل انگاری و قصور مستاجر بوده میتوانید جبران خسارت و هزینه نصب کابینت را از مستاجر مطالب کنید