مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه و جاریه

سلام. لطفا راهنمایی کنید.
همسرم 10 ماه نفقه معوقه و 8 ماه نفقه جاریه را پرداخت نکرده و من حکم جلب را گرفته اما هنوز برای جلب اقدامی نکرده ام. همسرم یکسال پیش درخواست طلاق یکطرفه داده و مهریه را تقسیط یکساله کرده اما حال با وجود صدور رای قطعی برای طلاق اقدامی نکرده.
اگر بنده بخاطر پرداخت نشدن نفقه درخواست طلاق یکطرفه بدهم و همسرم نفقات رو پرداخت کنند آیا گرفتن حق طلاق از من سلب می‌شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در موارد طلاق به درخواست زوج ، بعد از صدور حکم نهایی طلاق ، و برای اجرای صیفه طلاق زوج باید تمام حقوق مالی زوجه (مهریه ، نفقه معوقه ، نفقه جاری ، اجرت المثل ) را ابتدا پرداخت نمایید تا صیقه طلاق اجرا بشود
چون قبلا برای زوج ، حکم نهایی طلاق صادر شده است زوجه دیگر نمی تواند درخواست یک طرفه طلاق بدهد مگر اینکه زوج ، حکم طلاق را اجرا ننماید و مدت آن سپری بشود که در این حالت زوجه. می تواند در خواست طلاق را مطرح کند البته زوجه باید دلایل و مدارک قانونی داشته. باشد