مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

با سلام امروز برای بنده در ثنا از طرف زوج دادخواست طلاق رجعی آمده است
مهریه بنده در سال 64، 250 هزار تومان بوده است
که الان وکلای همسرم 61200000 میلیون تومان محاسبه کرده اند و اجرت المثل هم 28400000 و نفقه عده هم سه میلیون، این چیزی است که در دادنامه آمده و 20 روز هم مهلت داده اند
سوال بنده این است آیا این مبالغ درست است و قطعی است؟ چون 35 سال زندگی مشترک داشتیم و الان دو سال است که ترک منزل کرده اند و برجی 500 هزار تومان فقط نفقه پرداخته اند
سوال دوم الان ظرف این مدت 20 روز چه کاری باید انجام دهم که حکم تنصیف اموال را بتوانم بگیرم
ایشان دو تا آپارتمان دارند یکی الان منم و پسر من که 30 ساله هستند ساکنین هستیم یک آپارتمان هم در اراک دارند که به ما نگفته بودند چند سالی است متوجه شدیم که آنجا هم دارند و حساب بانکی و سکه و کلی پول دیگر هم دارند
آنوقت سهم بنده از 35 سال زندگی مشترک جمعا 92 میلیون تومان محاسبه شده است؟!!!!!
با تشکر از پاسخگوی شما

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
محاسبه مهریه شما بر اساس شاخص اعلامی از بانک مرکزی محاسبه شده است و برای تعیین میزان دقیق آن باید به اجرای احکام مراجعه کنید.
اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه ایام عده نیز بر مبنای نظریه کارشناس رسمی دادگستری تعیین شده است .
در مورد شرط تصنیف مندرج در سند ازدواج ،درصورتیکه واجد شرایط قانونی باشید و زوج بدون دلیل قانونی و بدون اثبات سوء رفتار از ناحیه شما اقدام به طلاق دادن شما کرده باشد ،قابل اعمال است و باید با معرفی اموالی که زوج در طول ایام زوجیت به دست آورده است از دادگاه اعمال این شرط را درخواست کنید.
موفق باشید