مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک توسط خریدار

سلام
من سال 95 یه ماشین فروختم و همه مدارک رو هم به خریدار دادم و فقط یه قولنامه دستی نوشتیم.
بعد از دوسال به دلیل عدم فک پلاک روی پلاک شکایت گذاشتم ولی هنوز خریدار مراجعه نکرده.
اگر خریدار با ماشین، تصادفی که منجر به جرح یا فوت بشه بکنه، آیا برای من مشکلی پیش میاد یا نه؟
لطفآ راهنمایی کنید . ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا شما را احضار میکنند و بعد از رسیدگی و اثبات ادعا که راننده نبودید ازاد میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت تصادف ماشین شما هیچ مسئولیتی نخواهید داشت البته به شرطی که ثابت نمایید که ماشین را انتقال داده اید