مشاوره حقوقی رایگان - ادامه پرونده مهریه چگونه است

سلام. وقت بخیر
بنده در سال حدود 93 یا 94 دادخواست مهریه در شعبه ونک رو داده بودم که چون نتونستم مال معرفی کنم همونطور نیمه کاره موند. و همینطور دادگاه ونک هم به جای دیگه ای منتقل شد.
الان میخوام پیگیر مهریه ام باشم ولی نمی دونم الان که ونک جابجا شده پرونده ها چی شده و هیچ نشونی هم از پرونده قبلیم ندارم همه چیم گم شده حتی شماره پرونده ندارم.
اگر ممکن هست بفرمائید چطور و از کجا میتونم پیگیری پرونده ام رو انجام بدم. و اینکه پرونده های ونک الان کجاست؟ میخوام پرونده ام رو به جریان بندازم.
مرسی از پاسختون

پاسخ ها :

احمد بشارت فر

جناب آقای احمد بشارت فر :

سلام. شما میتوانید در دادگستری با مراجعه به دفتر کل و ارائه شماره ملی از شماره پرونده های جریانی خود مطلع شوید

یک وکیل

با سلام
ابتدائا با کارت ملی میتونید به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و در صورت عدم نتیجه به دادگستری ونک و اتاق بایگانی پرونده ها مراجعه کنید.