مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

با سلام
من چند ماه قبل از فوت پدر 97 ساله ام در محل نبودم، برادران و خواهرانم هرکدام ملکی را در بنگاه های معاملاتی بنام خود کرده و هر کدام ادعا کردند که کل مبلغ را نقدا پرداخت کرده اند و برای قولنامه کد رهگیری دريافت نموده اند من چگونه از حق خود را بگیرم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
باید بررسی شود که پدر شما در ان زمان شرایط معامله را داشته اند یا خیر
و اگر همراه با بیماری و مشکل حادی همراه بوده می توان به صوری بودن معامله استناد کرد که فقط کار یک وکیل باتجربه می باشد