مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وقت بخیر ، پدر در زمان خودش قطعه زمینی را به یکی از فرزندان داده که خانه بسازد ولی هیچ گونه قراردادی بین پدر و پسر وجود ندارد آیا پسر بعد از فوت پدر و بعد از انحصار وراثت با صورت جلسه چند نفر بعنوان شاهد میتواند مالک زمین باشد و ادعا کند شامل ماترک نیست و جزء ارث محسوب نمیشود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مالک نیستند و هبه پدر باید به صورت رسمی صورت می‌گرفت در غیر این صورت اعتباری ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام صرفاً به گفته شفاهی پسر نمی توان آن را از ماترک جدا کرد اما اگر مدرکی در این میان وجود داشته باشد و یا شاهد حضور داشته باشد با توجه مدارک راهکار حقوقی در این خصوص وجود دارد جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید