مشاوره حقوقی رایگان - سلام خرید یک طبقه

سلام من طبقه دوم از خونه رو به صورت قولنامه ای از مادرم ک قیم و وکیل تام اختیار سایر برادر و خواهر بود خریدم(پدرم بیست سال پیش فوت شده و تنها امتیاز این زمین بود ک بعدش پرداخت های بعدی صورت گرفت ک تبدیل به زمین قابل ساخت بشه) ،اون موقع مشخصات کلی یک طبقه رو نوشتیم مثل مساحت و غیره اما چیزی در خصوص مالکیت زمین ننوشتیم،اما الان اونا ادعا دارن ک فقط من مالک ساخت طبقه بالا هستم و نصف زمین خونه ک کلا دو طبقه هست رو ندارم،من فکر میکنم ک خرید هر طبقه به منزله خرید همون اندازه از زمین هم هست،لطفا راهنماییم کنید
ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در قرارداد اشاره به عرصه و اعیان میشد برای راهنمایی باید قرارداد شما رویت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید قصد واقعی طرفین احراز گردد . بطور کلی مالکیت زمین را می بایست در قرارداد ذکر می کردید .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به اینکه با خرید هر واحد اپارتمانی مالک به نسبت مساحت واحد خریداری شده در زمین اصلی ک بنا روی ان واقع شده نیز سهیم می باشد در صورتی ک به مالکیت زمین به گونه مشخص و مجزامشخص نشده باشد شما باترید طبقه مجزای خودبههمان نسبت مالک زمین نیز هستید.