مشاوره حقوقی رایگان - فشار و اذیت مادر

سلام وقت بخیر ، من پسری 19ساله هستم و 2تا خواهر و یک برادر دارم
مادر بنده هر روز هزاران تهمت به من و خواهرانم میزند و همه اسرار خانواده رو به همسایه ها میگوید ، ابروی همه مارو از بین می‌بره و از صبح تا شب فقط تو خونه داد میزنه به حرفای خواهرش گوش میده و خواهرشون ایشون تحریک به زدن و خشونت ما می‌کنه ، مادر بنده همه جا مارو تحقیر و بچه های دیگران رو بزرگ نمایی میکند ، الان از لحاظ روحی واقعا هممون داغون شدیم ، پدرمم با ایشون موافقت می‌کنه و هیچ بهشون نمیگه چون پدرم یه بی عرضه واقعی هست ، الان ما میتونیم با جرم ادعای حیثیت شکایت کنیم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما با 19یال سن هم کبیر هستید هم با عرضه میتوانید با کار کردن مستقل شوید