مشاوره حقوقی رایگان - ملک در طرح فضای سبز

با سلام.
یک زمینی در مرکز شهر شیراز با پهنه مختلط شهری داشتیم.
در پرونده ملک دارای پروانه ساختمانی سال 1337 یعنی 63 سال پیش می باشد و در زمین طبق پروانه ملک ساختمانی ساخته شده است.
(با توجه به اینکه سال اخذ پروانه قبل از سال 52 و 47 میباشد لازم به اخذ پایانکار نیست)
شهرداری شیراز در طرح تفصیلی کاربری ملک را پارک عمومی تعیین کرده است.
آیا با این پروانه امکان برگرداندن طرح مصوب با وجود این پروانه به صورت مغایرت با شکایت به دیوان وجود دارد؟
آیا اصلا امکان دارد شهرداری در زمینی که پروانه ساختمانی دارد و ساختمان ساخته شده دارد، کابری ملک را پارک عمومیg111 تعریف کند؟
کار شهرداری قانونی است؟

پاسخ ها :

خیراله شکری

خیراله شکری :

سلام
در راستای اجرای طرحهای عمومی و شهرسازی امکان برگشت طرح نیست منتهی مطالبه قیمت روز امکانپذیر است