مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

با سلام
من چند سال پیش حکم جلب یک نفر رو گرفتم به خاطر چک برگشتی . طرف پیداش نیست و فراری هست و من هم نمیدونم کجاست . حکم رو من هر 6 ماه یکبار تمدید میکنم ... حالا اگر بعد از چند سال من الان یا بعدا پیداش کردم و خواست مبلغ بدهی من رو بپردازه تکلیف ارزش پول من که تو این چند سال کم شده چی میشه ؟
آیا میتونم یک شکایت دیگه با وجود شکایت قبلی مطرح کنم ؟؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اگر در دادخواست خود خسارت تاخیر تادیه را عنوان کرده باشید و این موضوع در دادنامه شما هم منعکس شده باشد با توجه به نرخ تورم از تاریخ تقدیم دادخواست برای شما محاسبه میشود