مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر خودرو

سلام وکلای عزیز.
بنده بابت پولی که از یک شخص بنگاهی طلب داشتم ایشون دو عدد خودرو به من دادند و سند و پلاک برای من زدند اما چون خودروها را با من گران حساب کرد قرار شد خودروها را کاملا سرویس و نوسازی کند و سپس تحویل دهد. در نتیجه بعد از این که برای من سند و پلاک زد این دو خودرو را از او تحویل نگرفتم تا تعمیرات لازم را انجام دهد. همچنین زمانی که من رو به تعویض پلاک بردند بعدش عقل من نرسید که مدارک رو از او بگیرم.

متاسفانه ایشون دو خودروی من را قولنامه کرده، فروخته، تحویل داده و رفته است و به بهانه ی کرونا بنگاه رو یک ماه تعطیل کرد و بعد هم متوجه شدم که ملک رو تحویل داده و دیگر بنگاهی وجود ندارد.

من بلافاصله بعد از این که متوجه ماجرا شدم شکایت کیفری فروش مال غیر کردم و همچنین برای این که هرچه سریعتر خودروها رو توقیف کنم سفته دادم به یکی از دوستانم واخواست زد و توقیف خودروهای من رو گرفت. حالا خودروها بابت آن سفته ها توقیف شده است و در پارکینگ است اما کسی هم که خودرو را خریده است به اجرای احکام قولنامه اش رو ارائه داده و در قبض مامور توقیف خودرو هم نام ایشان به عنوان راننده است. ایشون از من که صاحب سند و پلاک هستم قولنامه ندارد و در قولنامه ای که دارد فروشنده شخص بنگاهی است.

آیا من میتونم با شخص دوستم که سفته های من رو واخواست زده صلح کنم و خودروها را بابت طلب او به او بدهم؟

اون شخصی که قولنامه از بنگاهی دارد اگر به عنوان شخص ثالث شکایت کند آیا قولنامه ای که دارد معتبر هست و میتونه مالک خودروها بشود و از پارکینگ خارج کند؟
خواهش میکنم کمک کنید واقعا خیلی سردرگم و پریشان هستم. من چطوری میتونم این خودروها رو از پارکینگ خارج کنم در حالی که یک نفر دیگر با قولنامه مدعی مالکیت خودروهای من هست؟ لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما با اقدامات اشتباه فقط مسير خود را طولاني تر كرده ايد-حتما وكيل بگيريد