مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر خودرو

سلام من این اظهارنامه رو براش فرستادم ولی هیچ جوابی نداده ایا فروش مال غیر هست؟ واینکه هزینه هایی که کردمو میتونم بگیرم با 140 میلیون پول ماشینو؟
مخاطب محترم
همانطور که مستحضرید جنابعالی یک دستگاه خودرو پژو 405 به شماره انتظامی مدل به رنگ خاکستری متالیک را در مورخ 1401/12/3 را به مبلغ 140 میلیون تومان به اینجانب فروخته اید وباتوجه به اینکه خودرو در مکانیکی بوده است و نقض فنی داشته است بنده علاوه برمبلغ 140 میلیون تومان حدود 60 میلیون تومان هم هزینه تعمیرات انرا پرداخت نموده ام اکنون باتوجه به مراجعات مکرر و پیام هایی که به شما دادم جهت تنظیم سند رسمی ولی جنابعالی نه تنها به دروغ خود را مالک قلمداد نموده اید و ماشین را به بنده فروخته اید بلکه از تنظیم سند هم خودداری میکنید ودرنهایت در مورخ 1402/1/5 متوجه شدم که شما اصلا مالک نیستید واتومبیل غیر را به بندهرفروخته اید و لذا با عنایت به مراتب مذکور به شما اعلام مینمایم که ظرف مدت 3 روز تمامی مدارک را به بنده تحویل دهید و ظرف یه هفته کاری سند رسمی را بنام اینجانب تنظیم نمایید و الا این معامله فسخ میباشد و باید علاوه بر مبلغ معامله تمامی هزینه های تعمیرات و غیره راهم مسترد نمایید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مالک‌نباشد و از طرف مالک وکالت نداشته باشد و تنفیذ نشود فروش مال غیر است و مال غیر را نمی تواند برای شما سند بزند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن اظهارنامه ایراد دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی سند بنام او نیست که نمی تواند شما فورا شکایت فروش مال غیر و بعد دادخواست ضرروزیان ناشی از جرم و اعمال رأی وحدت رویه 811

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات موضوع است که هدف شما چه چیز است و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.