مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام، یک سال پیش پدرشوهر من به یکی از اقوام در شهرستان وکالت داد که خونه ای که اونجا دارن رو بفروشه، بعد از چند وقت پدر شوهرم سکته کردن و بستری شدن، اینم بگم که دختر خانواده ازدواج کردن و بیست و چند ساله که قطع رابطه کردن به طور کل، زمانی که پدر شوهرم بیمارستان بودن از دامادشون شنیدن که میخواد بیاد حق و حقوق دخترشون رو بگیره، مادر شوهرمم قبل از فوت همسرش رفتن شهرستان و طبق اون وکالت نامه به نام خودشون زدن و سند هم اومده، حالا سوال اینجاست که اونا از طریق شورای حل اختلاف اقدام کردن، حقی تعلق میگیره به دخترشون؟؟؟؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

بله حق دارند/درصورت نیازبه توضیح بیشترویابررسی مدارک ومستندات بااین تلفن09127208033 تماس بگیرید.

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام.سوال واضح نیست پدر و مادر همسرتون فوت شده اند؟اگر فوت شده اند و ماترکی دارند بله دخترشان ارث میبرد