مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه در حق حبس بدلیل طولانی شدن اقساط مهریه

سلام، زوجه هستم، در دوران عقد به مشکل خوردیم (سال 97)، و میخام طلاق بگیرم، همسرم خونه حاضر کرد و شکایت الزام به تمکین کرد، ولی چون من به حق حبس اشاره کردم، شکایتش رد شد و الان داره هم اقساط مهریه رو میده و هم نفقه با نظر کارشناس، الان حدود سه ساله که راضی به طلاقم نیست، و مهریم 200 سکه است، الانم درخواست تعدیل اقساط مهریه داده و شده سالی یک سکه، و نفقه رو هم داره میده، اینجوری پیش بره بدهی‌ ایشون به من تا 190 سال دیگه هم پرداخت نمیشه، نمیخام مهریه رو ببخشم راهی برای طلاق دارم؟ این درسته که میگن اگه سالیان زیادی از هم دور بمونید و مفارقت طولانی داشته باشید ، می تونی بری از دادگاه طلاق بگیری بخاطر عسر و حرج ناشی از مفارقت طولانی؟ یا تو حق حبس نمی تونم به این دلیل طلاق بگیرم؟ چون میگن خودت با اشاره به حق حبس عامل این مفارقت طولانی بودی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر با. این. شرایط شما نمی توانید دادخواست طلاق بدهید مگر ..
چون زوجه برای دادخواست طلاق ، حتما باید دلیل و مدارک داشته باشد
صدور حکم طلاق به علت مفارقت طولانی ، توسط قاضی ، خیلی سخت است . قضات به ندرت می پذیرند