مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و عرض ادب خدمت شما.
حقیقتش یک شخصی تقریبا یک سال پیش وارد دوستی با ما شد.
و این شخص مدعی شد که من میتونم وام بگیرم و تسهیلات پرداخت کنم اما برای شروع کار نیاز به پول دارم.
و از اون اول کار اینقدر خودشو خوب نشون داده بود و ما رو وسوسه کرده بود ما مجبور شدیم نزدیک به 500 میلیون براش اماده کنیم....که تقریبا 150 میلیون از سرمایه شخصی خودم بود و الباقی از سرمایه دیگران و اشنایان و کسانی که ما رو میشناختند به این شخص داده شد و قرار داد هایی که بین من و اشنایان و مردم نوشته شد به اسم شرکت اون شخص تنظیم و توی محضر ثبت شده..و قرار شد که 1 ماهه وام رو جور کنه به مبلغ 4 میلیارد..
و در حال حاضر این شخص هنوز که هنوز نتونسته اون مبلغ وام رو بگیره و با اینکه خیلی موضوع پیچ در پیچ هستش خلاصه مطلب اینه که من از اون شخص مدرک و یا سفته یا چک نگرفتم اما اون اشخاصی که به اعتبار ما پول رو دادن بهش ولی ما سفته دادیم از 5 میلیون تا 20 میلیون و 40 میلیون...با این وجود هیچ پولی به حساب ما واریز نشده ولی کل پول ها به حساب اون شخص واریز شده.ولی سفته ها از ما بوده.
و الان یک سال هستش که امروز و فردا و این هفته و اون هفته میکنه و با حرفاش و دروغ هاش داره زمان میخره.
و عده ای از افراد رفتن از روی سفته ها ما شکایت کردن با اینکه پولی به حساب ما نبوده.

میخواستم بدونم که من این وسط چکار کنم؟
میتونم از روی پرینت حسابی که به اون شخص واریز کردم شکایت کنم و و سریعا در عرض 1 ماه حکم جلب سیار رو بگیرم؟؟ "چونکه این شخص قبلا شکایت شده ازش و توی دادگاه هم حضور پیدا نمیکنه بخاطر ترسی که داره.
شاید اینجا جای سوال باشه که وقتی قبلا ازش شکایت شده یا حکم جلبش رو دارند چطور پول ها رو به حسابش زدیم؟
چونکه ظاهرا حساب ها خودش بسته هست همه پول ها وارد حساب دخترش شده یعنی شماره حساب دخترش رو داده بود به ما"
اما من همه اسناد و مدارک و قرارداد ها رو ریز به ریز دارم.
ایا این باعث میشه که بتونم سریعا اون شخص رو بگیرم؟و همه اون پولها که واریز شده ازش بگیریم.
در واقع میخوام حکم جلبش رو از روی پرینت حساب خودم بگیرم؟
و با سیاست دستگیرش کنم
واقعا همگی خسته شدیم.
دنبال راه حلی هستم که سریعا بگیرمش.
ممنونم از شما.

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام راه حل سریعی وجود ندارد با تمامی مدارک و اسناد موجود به یک وکیل مراجعه کنید