مشاوره حقوقی رایگان - عند الاستطاعه

مهریه من 110 سکه و یه سفر حج و 110 شاخه گل رز عندالاستطاعه است . میخواستم بدونم میتونم مهریه ام رو بگیرم
همسرم یه خانه 49 متری و یه ماشین ال 90 مدل سال 93 داره شغلش طلا فروشی هست البته مغازه اجاره ایی هست که اونم به اسم برادرش هست و بیشتر گردش حساب مغازه با کارت دوستاش و برادرش هست در واقع ردی از خودش نمیذاره
چیزی میتونم بگیرم
من اولش با هزار امید اومدم زندگی کنم بخاطر همین مهریه برام مهم نبود . چندبار کتکم زده ولی نرفتم شکایت کنم دیگه کتک نمیزنه ولی از لحاظ روحی اذیتم میکنه چیزی که نمیشه ثابت کرد . من قبل از ازدواج شاغل بودم ولی بعد از ازدواج اجازه نداد ‌ در واقع تمام تلاششو کرد که منو ضعیف کنه . تا الان هم بخاطر دختر 7 ساله ام موندم و در واقع منتظر هستم بشه 9 سال تمام ماه قمری که دخترم منو انتخاب کنه و به ایشون ندم . ازتون راهنمایی میخواستم . دلم میخواد بتونم مهریه امو بگیرم که دخترمو تو راحتی بزرگ کنم
حتی تبخال تناسلی به من انتقال داد . اینو میتونم ثابت کنم از طرف ایشون گرفتم و تو طلاق میتونه تاثیر داشته بلشه

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

اتومبیل اگر بنام خودش باشه قابل توقیف هست.منزل اگر جزو مستثنیتت دین باشه قابل توقیف نیست.طلا و سکه نیاز دارد با دلایلی من جمله اظهارنامه های مالیاتی و غیره تعاقش به همسرتون معلوم بشه.نهایتا حتما از یک وکیل کمک بگیرید.ابتدا باید حکم مهریه صادر بشه بعد برای اجرا بتونید مال معرفی کنید