مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند ملک

سلام. ما یک قطعه زمین مزروعی مشاع در سال 73 به مساحت حدود یک هکتار خریداری کردیم. قولنامه ها و مبایعه نامه ها به مالک پلاک برگشته است و الان درخواست الزام به سند دادیم. آدرس در قولنامه ها نداشتند و ما مجهول المکان زدیم. از طرفی هم میدونیم 3 نفر از 4 نفر فوت کردم و اون شخص دیگر رو اطلاعی نداریم. برای روزنامه از دادگاه پرسیدیم گفتن الان دیگر ابلاغ مجازی در سامانه ثنا میشود و روزنامه نیاز نیست. این قضیه درست هست؟ در تاریخ دادگاه اگر رای بدهند برای ما فقط یک بیست روز برای تجدید نظر زمان دارد یا دو تا بیست روز برای هم تجدید نظر و هم واخواهی؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله درست گفتند الان نیازی به اگهی در روزنامه نیست.بعد از صدور رای و قطعیت آن در مرحله اجرای احکام احتمال زیاد از شما تضمین بخواهند بهتره نگران مرحله اجرا باشین تا قطعیت حکم چون رای غیابیه هر یک از غایبین هر زمان از مفاد رای مطلع بشه میتونه ظرف مدت مشخصی واخواهی کنه حتی اگه چند سال از رای هم گذشته باشه.