مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف بدون گواهینامه

سلام و عرض خسته نباشید خدمت مشاورین عزیز.
در خیابان تقریبا سر سه راه من داشتم با موتور میرفتم که چراغ سبز شد و یک ماشینی بود من میخواستم از سمت چپ آن رد بشوم ولی اون ماشین دور زدن مطلقا ممنوع رو داشت دور می‌زند و من هم با او برخورد کردم.
من گواهینامه ندارم ولی مقصر اون هست و میگوید چون تو گواهینامه نداشتی صد در صد مقصر هستی.
حالا جدا از خسارات ماشین هزینه‌ افت قیمت هم میخواهد و میگوید ماشین من را 107 میبردند و الآن 95 میبرند. باید این هزینه رو تو بدهی و ماشین او پراید هاچبک هست.
من رو هم از شکایت هم میترساند. میگوید اگر بروم شکایت کنم ماشین من در دنده بوده باید خسارت اون رو هم بدهی.
میخواستم من رو راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر مقصر نیستید جبران خسارت برعهده شما نیست فقط جریمه بدون گواهینامه شامل حال شما میشود