مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان قرارگاه ...

سلام وقت بخیر. یک اگهی با عنوان شرکت ع. با همکاری قرارگاه ... در سایت درج آگهی ... ثبت شده تقریبا 3 هفته پیش. من رزومه فرستادم و به من گفتن بیا تهران. رفتم تهران گفتن بیا فلکه دوم صادقیه دو نفر اومدن و صحبت کردیم اما‌ متوجه شدم هیچ استخدامی در کار نیست و از شرکت های هرمی هستند اونها هم به زور از من پول گرفتند و هیچ استخدامی در کار نبود خواستم ببینم کجا باید پیگیر بشم
اینها شمارشون هست که فقط اولی روی اگهی هست

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

با در دست داشتن اگهی و فیش واریزی خود شکایت کلاهبرداری مطرح و به پلیس فتا مراجعه کنید