مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد فروشنده ملک

سلام. آپارتمانی را در تاریخ 12/24 به صورت قولنامه ای خریم و نصف پول را پرداخت کردم و مابقی طی 2 فقره چک بین بانکی پاس شد. یک عدد چک خودم به مبلغ 10 میلیون برای تاریخ 3/3 بود که به دلیل تحویل ندادن پارکینگ از همان تاریخ تا به امروز تعمیر سقف و سند مادر زمین پاس نکردم. قرار فسخ معامله نوشته بود اگر چکی برگشت بخورد ولی برگشت نزده است و ما هم تا قبل از آن تاریخ به بنگاه مراجعه و گفتیم تعهدات خود را انجام دهد چک را پاس میکنم و چون پارکینگ به وسیله مستاجر فروشنده تصرف شده است به 110 زنگ زدم و گزارش برای من نوشت حالا ماشین گذاشتم در پارکینگ و تکان نمیدهم. با این اوضاع میتوانم از فروشنده ضرو زیان بگیرم؟ چون در آپارتمان را حدود 80 میلیون خرج کردم. اگر میشود من رو راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا به وسیله اظهارنامه از وی طلب انجام تعهد کنید سپس دادخواست الزام به انجام تعهد دهید