مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه ای

سلام. من یک زمین قولنامه ای خریده ام. مقداری از پول زمین را چک دادم. چون میبایستی دور زمین را دیوار کشی کند و تحویل من بدهد. تاریخ تحویل زمین هم 15 روز دیگر هست. من امروز که رفتم سر زمین دیدم هیچ کاری انجام نداده. میخواستم ببینم چجوری میتونم شکایت کنم که جلوی چکم را ببندم؟ ممنون

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. شما چک را نمی توانی مسدود کنی و تحت هر شرایطی چک برگشت خورده و می تواند اقدام نماید ولی شما چک را پاس نکن و بگدار برگشت بخورد تا بدین طریق زمین را تحویل شما دهد.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم