مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو در تصادف

سلام. بنده دو ماه پیش تصادف کردم و مقصر 100٪ طرف مقابل بود که از فرعی به اصلی آمد.
رفتم پاسگاه برای آزادی خودرو و گفتند باید مقصر بیاید و امضا کند که اعتراض به کروکی ندارد ولی مقصر نیامد. بعد از دو ماه اعتراض به کروکی کرد و باز هم در کروکی دوم مقصر 100٪ شد. خواستم بدانم الان هم احتیاج به امضا مقصر برای آزادی خودرو من هست؟

پاسخ ها :

رفع توقیف خودرو در تصادف تصادف