مشاوره حقوقی رایگان - اعمال منافی عفت

باسلام
ببخشید عکسبرداری از خانم برهنه جزء منافی عفت بشمار میاد یا نه؟
اگر آره؛
آیا ماده 241 قانون مجازات اسلامی که گفته:
"درصورت نبود ادله اثبات قانونی بر وقوع جرم در جرائم منافی عفت و انکار متهم، هرگونه تحقیق و بازجویی جهت کشف امور پنهان و مستور ممنوع است"
حقیقت داره و این قانون هنوز هم وجود داره و قابل استناد است؟

سوال دوم:
وقتی در مسیر تحقیقات توسط پلیس فتا یا ضابطین دادسرا، این قانون رو نقض کردند چگونه میتوان نسبت به این تضادها
(مخالف قانون عمل کردن‌ها) چگونه. پیش کی میتونیم نسبت به این موارد که در پایین هم به برخی از آنها اشاره خواهم کرد، شکایت یا اعتراض بکنم؟؟؟
:
ماده 102 قانون آیین دادرسی کیفری
بیان میدارد که هرگونه تعقیب و تحقیق در جرائم منافی عفت ممنوع است و پرسش از هیچ فردی در این باب مجاز نخواهد بود...

باتوجه به متن قانون فوق؛
هم از من هم از همسرم بازجویی کردن
درحالیکه همسرم هیییچ ارتباطی و دخلی به ماجرا نداره
اما با اینحال در فتا در حالیکه وکیلم حاضر بود و بارها گفت باید منم کنار موکلم باشم ولی اجازه ورود بهش نمیدادن

حتی گفتم بذارید من درکنار همسرم باشم نذاشتن
حتی یک مامور خانم هم نیاوردن بشینه
دوتا مامور که همکار بودن در اتاق بسته از خانمم بازجویی که نه اعتراف گیری کردن و عکسهای برهنه‌ی مذکور گذاشتن جلوش و گفتن ببین اینارو میشناسی یا نه؟
همسرم بیچاره آب شده بود از خجالت
واقعا این درسته؟
و مامور مذکور (فتا) سوال مینوشت و جوابشو میگفت همون که من میگم را بنویس و...
این واقعاً درسته؟
انصافه؟

یا در قانون اومده که در منافی عفت فقط به موارد موجود کیافت کرد
اما اینا رفتن گوشیمو گرفتن دادن ریکاوری کردند و مواردی. که خییییلی وقت پیش به اشتباه و جهالت و جوانی یاهرچی
خبط و خطایی کرده بودم که فقط مابین منو خدا بود رو درآوردن و اونا رو هم به پرونده اضافه کردن...

لطفا دقت بفرمائید
بنده بعنوان یک انسان گناه و خبط و خطایی مرتکب شدم
اما از عمق جان و دلم توبه کردم پشیمان هستم بینهایت
25روزه از شدت گریه چشام کم سو شدن
ولله بالله موهام در طول این 25روز سفید شدن
اما قاضی که اینارو نمیدونه
چه کنم که برام حبس نبُره؟!!؟؟
اگه اقرار و اعتراف کنم که حتما بیچارم میکنن
بخوام بازم کماکان انکار کنم میترسم لج کنن و بگن اگه راست میگفتی میبخشیدیم اما حالاکه باز انکار میکنی ......
شمارا بخدا قسم میدم کمکم کنید بگید چه کنم
من اگه محکوم بشم همسرم ول میکنه میره
خانوادش بفهمن دیگه بدتر میشه
من جونم به جون زن و دختربچه‌ی 4ساله‌م بسته‌ست
چه کنم؟
لطفا کمکم کنید سنی هم ندارم جوونیم

پاسخ ها :

ممنوعیت تحقیق در جرایم منافی عفت اعمال منافی عفت