مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض

سلام خسته نباشید وقت بخیر 21 برج 7 دعوای صوری اتفاق افتاده
طرف رفته گواهی پزشکی قانونی گرفته بعد دو هفته احضاریه از کلانتری برا من اومده برم مشاوره کلانتری
با توجه به اینکه که مهلت اعتراض به پزشکی قانونی یک هفته است اولین ابلاغیه برا من 3 هفته بعد اومده. یعنی من بعد از سه هفته متوجه شدم طرف پزشکی گرفته.‌
چطوری میشه اعتراض زد.
الان 9 ماه گذشته و پرونده من هنوز دادگاه نرفته. آیا روز دادگاه میشه به نامه پزشکی اعتراض زد ؟

پاسخ ها :

اعتراض به نظر پزشکی قانونی نظر پزشکی قانونی پزشکی قانونی