مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تصادف

با سلام.
بنده تصادفی داشتم که طرف مقابل مقصر شناخته شد. پس از درخواست تامین و کارشناسی میزان خسارت، درخواست مطالبه کردم الان حکم قاضی غیابی صادر شده و دو مهلت 20 روزه برای واخواهی و تجدید نظر به خوانده داده شده و ایشون محکوم به پرداخت شدند.
میخواستم از اساتید راهنمایی بگیرم که مراحل بعد از آن چی هست؟ اگر ایشون پرداخت نکنند که نخواهند کرد بنده چه باید بکنم؟
در ضمن ایشون به دلیل مشکلات حقوقی قبلی هیچی به نام خودش نزده است و حتی ماشینی که با آن تصادف کرده و این که آیا مهلت 10 روزه دارد؟
اگر اقدام نکنم شکایت من بلااثر میشود؟ پیشاپیش ممنون از راهنمایی و حسن توجه شما.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

1. تقاضای مسدودی کد ملی نمایید . 2. درخواست جلب .
پس از انقضای مهلت اعتراض حکم قطعی و شما بایستی تقاضای صدور اجراییه نمایید . با خاتمه مهلت ده روز اجرا مراحل فوق تقاضا شود