مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت ملک

سلام.. پدر من سال 68 ملکی از آقای م.ش خریده است. آقای م.ش که صاحب ملک می باشد با یک املاکی به نام آقای گ اختلاف حساب دارد. پول ملک را از پدر من می‌گیرد و به املاکی می‌دهد. صاحب ملک عوض این که به پدرم وکالت بدهد به املاکی وکالت بلاعزل می‌دهد و نزدیک پدر من به املاکی می‌گوید سند را به پدر من بدهد. املاکی سال 69 بعد از یک سال وقفه عوض این که به پدر من وکالت بدهد، به دایی من وکالت می‌دهد. املاکی سال 84 فوت می‌کند و دایی من با وکالت املاکی بعد از 20 سال و با گذشت 5سال از فوت املاکی سند می‌زند. سند دایی من که زده به توقیف دادگاه افتاده و به مزایده گذاشته و فروخته می‌شود و حال الان ما شکایت کردیم که سند دایی ما پس از فوت وکالت می باشد و دایی من در دادگاه اعتراف کرده که من کلاهبرداری کردم و ملک مال خواهرزاده ام می باشد و به مالک آقای م.ش می باشد که پدر من سال 68 به او پول داده است. طی 2 بار ابلاغ دادگاه حضور نیافته و من از شما خواهش میکنم که در نتیجه این پرونده به ما کمک کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
چون سند چندین سال قبل منتقل شده معمولا سند انتقال به اشخاص ثالت باطل نمیشه ولی دایی شما باید جبران خسارت کنه