مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خودرو

سلام شخصی خود را مالک خودرو معرفی نموده و قولنامه دستی خانگی داشته و خودرو را به بنده اجاره داده بدون اینکه پلاک و کارت و شناسنامه خودرو بنامش باشد بعد از مدتی شخص که مدارک و پلاک بنامش است خودرو را توقیف نموده و به بنده پس نمی دهند. از طرفی شخصی که قولنامه دستی داشت از من بابت چند ماه اجاره شکایت نموده. بنده به علت مدت دار بودن قرارداد خرج اساسی کردم برای خودرو که کارشناسی آن عملا غیر ممکن است .. الان تکلیف من چیست. من با چه عنوان شاکی شوم از شخص مالک که سند دست نوشته داشت ... یا از مالک قانونی شکایت کنم ... و بدهی بنده و خرج های من چطور است ...

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکایت کیفری انتقال منافع مال غیر مطرح کنید هم چنین در دعوای حقوقی بر علیه خود و مطالبه اجاره جلب ثالث تا سه روز بعد از اولین جلسه باید مطرح کنید