مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت، فروش مال غیر

سلام و عرض احترام،بنده خودرو خودم رو از طریق یک شرکت معروف... خودرو،به شخصی اجاره دادم،ایشون ماشین بنده رو به اعضای بدهکاری طوری که خودشون گفتن به یک نمایشگاه ماشین فروختن،نمایشگاه قبل از خرید اطلاع نداشته که ماشین اجاره هست و فرد اجاره کننده ادعا کرده که مالک خودرو هست با مدارک به نام بنده و گفته که وکالت فروش دارم،نمایشگاهی برای شک و تردید
از طریق اطلاعات پلاک با بنده تماس میگیرن و میگن شما چنین ماشینی دارید؟بنده هم میگم بله،بعد پرسیدن ماشینتون دست اقای مشهوری هست
گفتم بله خودرو اجاره دادم،ایشون گفتن که من از ایشون ماشین شمارو خریداری کردم،نمایشگاهی چون متوجه مال غیر شده خودرو رو به پارکینگ عمومی برده و دوقبضه کرده،من به عنوان مالک اصلی خودرو شکایت خیانت در امانت کردم،که دستور قاضی مراجعه حضوری ترفین بوده و صلح و سازش،محلت پاسخ گویی هم 7 روزه بوده که گذشته ازش،بنده برای گرفتن دستور ترخیص خودرو از پارکینگ عمومی بدون قبض دقیقا باید چه اقداماتی کنم؟
خیلی ممنون از وقتی که برای بنده میگذارید و پاسخ گو هستید،بنده اوضاع مالی خوبی هم ندارم
که وکیل بگیرم یا حتی مشاوره انلاین هم بکنم یک جوونه 21 ساله و بی تجربه هستم،بیشتر ادارات و دادسرا هم فقط منو سر میدونن،من واقعا نمیدونم چه کار کنم،اون اقا که اجاره کرده هر روز میگه ماشین و فردا برید تحویل بگیرید پولشونو دادم
اما هی بهونه میارن و کنسل میکنن

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت خیانت در امانت و فروش مال غیر مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

حتما باید وکیل بگیرید دفاع از این موضوع کار شما نیست

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت خیانت در امانت و فروش مال غیر مطرح کنید و وکیل دادگستری هم بگیرین تسریع بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام برای ترخیص خودرو باید مراجعه حضوری کنید و دستور بگیرید
شکایتتون درسته و با پیگیری به نتیجه میرسید مشکلی ندارد که وکیل ندارید فقط پیگیری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

احتمالا از پلاک شما سوء استفاده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به بررسی بیشتر موضوع و بررسی مدارک است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکوائیه خود را پیگیری نمایید
و برای ترخیص خودرو ابتدا باید مرجع قضایی ، در ‌مورد اصل موضوع رای صادر نماید و بعد از صدور ‌حکم به رد مال مورد امانت ، شما باید در اجرای احکام ، درخواست ترخیص خودرو را نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پیگیر شکایت خیانت در امانت باشید صلح و سازش نکنید