مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استرداد وجه

با سلام من در سال 97 واحدی رو خریداری نموده ام مطابق بیع نامه به تاریخ ساخت سال 82 در طبقه دوم ولیکن در زمان تحویل خریدار به استناد مدارک، خود را مالک طبقه سوم معرفی نمود و مدارکی ارائه نمود دال بر اینکه سال ساخت ساختمان 1380 می‌باشد، من نیز از تحویل مبیع استنکاف نموده و به استناد به بیع نامه و اظهارنامه ارسالی خواستار فسخ و پرداخت ضرر و زیان توافقی گردیدم بعد از گذشت چند ماه از عدم تحویل مبیع از سوی اینجانب و برگزاری جلسات از سوی املاک مقرر گردید مبلغ 32میلیون از ثمن معامله کسر و سند ملکی انتقال گردد و در زمان انتقال سند مالک چک بانکی به مبلغ توافقی را از اینجانب دریافت و رسید دریافت وجه و تسویه حساب‌های فی مابین را به بنده تسلیم نمود حال ایشان بعد از گذشت سه سال شکایت الزام به پرداخت الباقی ثمن معامله را نموده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر توافقات شما مکتوب باشد وبه امضا مالک رسیده باشد به استناد مبایعه نامه وتوافقات بعدی ورسید چک تسلیم شده به مالک میتوانید دفاع مناسبی نسبت به شکایت ایشان داشته باشید