مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل

با سلام و خسته نباشید در یک اپارتمان 3طبقه زندگی میکنیم که طبقه اول دوم همسایه ما افغانین ... و ما سوم هستیم از راه رو طبقه سوم وسایل ما را سرقت کردند (دوچرخه و کفش ) لحظه ای که دوچرخه قفل نبوده ..هیچ دوربین و شواهدی هم نداریم ..راه حل چیست ؟ چطور شکایت کنیم ؟ ایا میتوانم از همسایه ها شاکی باشم چون غیر از انها کسی کلید ان در ورودی را ندارن و یا چطور شده سارق غریبه از طبقه اول ودوم چیزی نبرده مستقیم اومده سوم ...ناگفته نماند3روز قبل از سرقت باطبقه دوم (افغانی ) درگیری لفظی پیدا کردم ...ایا میتوانیم شکواییه بر علیه همسایگان بدیم نتیجه میگیرم یا نه ؟ ایا قضات انها را مجاب به اعتراف در صورت سرقت میکنه یا توجهی بهش نمیکنن مثل سایر قضایا شاهد و فلان لازم است ... باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صرف شکایت دلیل بر انجام سرقت توسط اشخاص مذکور نیست وباید دلایل خود را اعم ازشهود ویا دوربین مدار بسته ارائه نمایید