مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مهریه

سلام
سال 96 مهریه ام رو اجرا گذاشتم و شوهر ام به ازای بخشیدن نصف مهریه ام از 100تا سکه
به من پیشنهاد 3دنگ خونه که در رهن بانک بود رو به صورت وکالتی و یک چک 100 میلیون تومانی به تاریخ 1400 داد
من هم ثبتی 50تا سکه ام رو بخشیدم
و از همون سال شوهرم اکثر داریاهاشو به نام اعضای خانواداه اش کرد

سال 1400 از دوباره مهریه مو اجرا گذاشتم
و چک 100 میلیون که پاس نشد رو برگشت زدم

میخواستم بدونم با توجه به اینکه شوهرم کارمند رسمی بانک هست و حقوق حدود 7 یا 8 میلیون میگیرد و یک فرزند پسر هم داریم
و 3دنگ خونه ای که در حال حاضر در رهن بانک و به نام خودش هست
و هم چنین مقداری پول و یه تیکه زمین به ارزش 500 600 میلیون تومان

یه دستگاه خودرو به ارزش 160 میلیون تومان

و یک خانه ای به ارزش حدود 2و نیم میلیارد تومان که به گفته خودش بنام خودش نیست اما در سالی که خریداری شده بود به نامش بوده و بعد از اجرای مهریه ام به نام دیگر افراد خانوادش کرده

سوال ام این است
میتونم کل مهریه ام رو کامل بدون اینکه قسطبندی بشه بگیرم؟ یا میتونم توقیف اموال یا حکم جلب شو بگیرم؟
در صورت قسط بندی پیش پرداخت مهریه نظر به رای دادگاه دارد؟
در چه صورت میتونم مهریه رو بدون قسط بندی بگیرم؟

آیا می‌توانم 3دنگ باقی مانده رو به جای مهریه ام بگیرم یا خریداری کنم

آیا می‌توان 3دنگ خانه رو بفروشم
با تشکر و خسته نباشید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله استعلام سه گانه در خواست نمایید اگر اموال توقیف شده به استثنای مستثنیات دین کفاف مهریه را ندهد درصورت اعسار بصورت اقساط تعیین میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید همزمان با درخواست اجرای مهریه ، درخواست توقیف اموال همسرتان را بدهید تا بتوانید مهریه را از اموال اخذ نمایید و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا درخواست مهریه دهید
بعد درخواست توقیف انوال

جوادابراهیم زاده

جناب آقای جوادابراهیم زاده :

درود
درخواست اجرای مهریه ونیزتوقیف اموال رابدهید..