مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره

سلام. فرزند اینجانب به اتفاق دوست خود برای راه انداختن یک کاسبی یک باب مغازه را با مبلغ 20 میلیون ودیعه و ماهی 2 میلیون اجاره در یکی از بنگاههای مشاوری املاک با قرارداد اجاره یکساله نموده است. اما هم بنگاهی بهشون نگفته که مورد اجاره مشکل جواز فعالیت داشته و مالک و مستاجر قبلی درگیر اداره اماکن بوده اند و از تاریخ 5 ماه و اندی قبل برای مغازه اخطار و پرونده تشکیل شده و فرزندم نیز در طول 3 هفته ای که قرارداد بسته شده درب مغازه بسته بوده و از طرف اماکن میایند و بدلیل صدور 3 بار اخطار در طول این 6 ماه گذشته پلمب میکنند و میروند. الان مستاجر قبلی که مجوز کار در مغازه را نداشته و شغل تهیه غذا را داشته و فضای مغازه کافی برای اینکار نبوده پس از عدم توافق با مالک پی از 6 ماه قراردادش را با توجه به عدم قبول مالک و درخواست جایگزین فسخ قراداد کرده و با توجه به بی تجربگی و عدم شناخت فرزندم نسبت به انتقال تعهد به او و گرفتن پول ودیعه خود مغازه را که وسایل هم داشته و ان وسایل را با مبلغ 8 میلیون به فرزندم فروخته و رفته است. اداره اماکن میگوید خود مالک باید بیاید و پیگیری کند و مالک هم میگوید من پیرمردم نمیتونم بروم و بهیچ وجه هم نمیروم و چون قراداد دارم باید اجاره منو بدین و هرماه هم ندین من از پول پیشتون کم میکنم. و بنگاهی هم میگوید برید شکایت کنید ... سوالات من : اولا چه کنیم و دوما چگونه میتوان قرارداد را فسخ کرد چون این معامله ظاهرا درونش غش است و باطل است. سوما نقش بنگاهی اینجا چیست و مالک را چگونه میشود وادار به برگرداندن اصل پول و اجاره ماه اول کرد. و چگونه فک پلمب باید کرد و وسایل را بیرون آورد. و آیا مستاجر قبلی که مورد اخطار قرار گرفته را باید چگونه وادار به پس گرفتن وسایل و دریافت پولمان کنیم و آخر اینکه از کجا باید شروع به پیگیری حقوقی و قضایی کرد ... شورای حل اختلاف یا دادسرا ... با سپاس از شما ... فرزندم الان نیز در اثر تصادف امکان پیگیری حضوری بدلیل طول درمان هم برایش سخت است ... لطفا نظر اعلام بفرمایید. بازهم ممنونم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
برای فسخ اول تنظیم اظهارنامه و ابلاغ آن و پس از آن طرح دعوی فسخ در شورا