مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی ساختمان

با سلام
اینجانب برای ساختن ساختمان با تراکم بیشتر از شصت درصد پس از اخذ رضایت محضری از همسایه ها اقدام به اخذ گواهی عدم خلاف از کمیسیون ماده صد کردم، متاسفانه الان که میخوام پایان کار بگیرم متوجه شدم که یکی از همسایه ها که به من رضایت داده قبل از تاریخ رضایت به دلیل دعوای حقوقی با شخص ثالث سندش باطل شده و مالک جدید هم به هیچ وجه به من رضایت نمیده و شهرداری هم از صدور پایان کار خود داری میکنه، میخواستم بپرسم با توجه به اینکه گواهی عدم خلاف گرفتم باز هم شهرداری میتونه به من پایان کار نده؟ و در نهایت برای حل مشکلم باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.