مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام
بنده از شخصی شکایت ضرر و زیان طبق تامین دلیل نمودم. وی در جلسه شورا هم بنده و هم ملک بنده را تهدید نمود. و بنده دادخواست تهدید علیه ایشان تنظیم نمودم و دادگاه از بنده شاهد میخواهد. چون فقط مسئول شعبه حضور داشت بنده به عنوان شاهد معرفیش کردم ولی حاضر به شهادت نمیباشد لطفا راهنمایی کنید. در ضمن طرف مقابل از بنده شکایت نموده با عنوان افترا خواهشمند است راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانیددرخواست نمایید که شخص مورد نظر به عنوان مطلع در دادگاه حاضر شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست نمایید که شخص مورد نظر به عنوان مطلع در دادگاه حاضر شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست از قاضی بخواهید سخنان وی را در صورتجلسه دادگاه قید نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تقاضای تحقیقات از مطلعین نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر او ادعای افترا دارد باید ثابت کند همینطورکه شما باید به نحویی تهدید ایشان را اثبات کنید میتوانید از قاضی بخواهید مسوول را به عنوان مطلع به دادگاه احضار کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید از دادگاه در خواست نمایید که ایشان را به عنوان مطلع در دادگاه احضار نماید
و شکایت افترا به نتیجه نخواهد رسید و شما تبرئه خواهید شد
زیرا

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

برای هر دعوای که در مراجع قضایی طرح می‌گردد باید توسط خواهان یا شاکی اثبات بشه اگر مسول دفتر نخوان در دادگاه شهادت دهند منع تعقیب می‌خورد و افترا هم به جای نمیرسه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از شهادت شهود استفاده نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از شخص مورد نظر بخواهید در دادگاه حاضر شود‌.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر در صورتجلسه شورا تهدید قید شده است، بدان استناد نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید از دادگاه تقاضا نماید که شخص مورد نظر را به عنوان مطلع احضار نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اسم مسئول شعبه شورا را به دادسرا که پرونده تان در آنجا هست اعلام کنید و از دادسرا بخواهید شاهد را دعوت کند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید از گواهان و مطلعین استفاده و استناد نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بدون دلیل و مدرک هیچ ادعایی پذیرفته نمیشود

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
بله هر کسی مدعی باشد باید ادعای خود را مستدل اثبات کند .

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در هر حال نیاز به ادله اثبات دارین