مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پول پیش آپارتمان به عنوان مهریه

سلام . من برای مهریه ام پول پیش آپارتمان که به نام شوهرم است را توقیف کردم. شوهرم به جز این پول پیش یک اپارتمان 6دنگ به نامش است که در حال حاضر مستاجر دارد و یک اپارتمان دیگر 2دنگ به عنوان سهم ارث هم دارد که این دو آپارتمان هم توقیف شده اند . فعلا در حال حاضر من برای گرفتن پول پیش اقدام کردم صاحبخانه ام هم راضی است . ایا این پول پیش به عنوان مهریه به من تعلق میگیرد .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دادگاه انرا جز مستثنیات دین تلقی نکند بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا مشخص بشود که آیا زوج خانه دیگری دارد یا نه و ممکن است مبلغ رهن خانه ، به عنوان مهریه ،
به شما پرداخت بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بنظر چون خانه دیگری دارند مستثنیات محسوب نگردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام درصورت مستثنا نبودن از دیون بله می شود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه ب وضعیت مسکن و امکانات مالی دیگر باید مشخص شود ک ایا پول توقیفی شما جزو مستثنیات دین می باشد یاخیر. در صورتی ک وضعیت معیشتی همسرتان بدون این پول تغییر خاصی نداشته باشد بله میتوانید به عنوان مهریه باشد.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

زندگی مشترک بر پایه تفاهم،اخلاق،مودت و رحمت استواره و با له کردن همدیگه با لودر ،نتیجه مطلوب حاصل نمیشه کاش همه زوجها و از جمله همسر شما نیز به این نکته توجه می داشت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر دادگاه انرا جز مستثنیات دین تلقی نکند بله

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که دادگاه آنراجزمستثنیات دین حساب نکند،بله میتوانیدآنراتوقیف نمایید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام ...اگر از مستثنیات دین نباشد می توان توقیف کرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خصوص سهم الارث مشکلی نیست. اما نميشود هم پول ودیعه مسکن و هم یک واحد آپارتمان اش را توقیف کرد، یکی از این دو مستثنیات دین لحاظ میشود

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
به نظر میرسد جزء مستثنیات دین نباشد. لذا پاسخ سوال مثبت میباشد.
بله قابل توقیف بوده و میتوانید آن را تصاحب نمائید.

یک وکیل

سلام چون اپارتمان دیگری دارد این مول از مستثنیات خارج شده و میتوانید توقیف کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر متعلق ب همسرتان باشد تحت شرایطی میتوانید برای مهریه بگیرید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مستثناي دين محسوب است ؛ مگر در عرف مازاد بر استفاده معمول تلقي گردد