مشاوره حقوقی رایگان - خودرو چپی

باسلام.بنده چهار روز بیش یک خودرو 206 مدل 84 از نمایشگاه خریداری کردم به مبلغ 85 میلیون صاحب نمایشگاه به من گفت ماشین دور رنگ هست جلو عقب ماشین هم پلمپ میباشد و نذاشت من ماشین رو ببرم کارشناسی من هم به حرفش اعتماد کردم و قولنامه تنظیم کردیم و همون جا 60 میلیون پول دادم بعد اینکه پول رو دادم طرف قولنامه رو گذاشت تو گاو صندوق و ماشین رو هم گذاشت تو پارکینگ در ضمن دو برگی هم نکرد پارکینگ رو بعد من که کارت ملی رو جهت تنظیم قولنامه بهش داده بودم به من نداد و گفت باید اینجا بمونه بعدش ما برگشتیم صبح که رفتم ماشین رو بگیرم دیدم وکالت کاری هم زده به نامم مجبور شد مانده پول رو هم بدم پول رو دادم سند رو گرفتم ولی باز قولنامه رو نداد بهم بعدش که ماشین رو از پارکینگ در آوردم بردم کارشناسی کردم ماشن چپی بود برگشتم نمایشگاه طرف خودش اونجا نبود الان 4 روزه من رو دور خودم میچرخونن
لطفا راهنمایی کنین چیکار کنم
ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
با توجه به نظریه کارشناسی خودرو میتوانید دعوی اعلام فسخ معامله را مطرح کنید و استرداد ثمن پرداختی را مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید سریع برای فسخ اقدام کنید به شرط اینکه در قولنامه اسقاط حق نکرده باشید در غیر اینصورت شکایت کلاهبرداری ارایه بنمایید