مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به نوه

پدر و پدربزرگم فوت شدن و همینطور مادربزرگم، من شامل این مستمری میشم میخوام بدونم 25 درصد از مستمری استحقاقی یعنی چی؟ و من با خونواده پدریم درارتباط نیستم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

باید با در دست داشتن مدارک هویتی و گواهی حصر وراثت به بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید . بیست و پنج درصد از حقوق مستمری هم به معنای یک چهارم حقوق مستمری است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ثابت کنید تحت کفالت متوفی بوده اید و همسر ندارید و شاغل هم نیستید و از کل مستمری متوفی 25 درصد به شما تعلق میگیرد