مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام .احمد درسال 1364یک قطعه زمین به متراژ2000متر مربع از علی خریداری می کند .درسال1370پدرم 500مترمربع از زمین مذکور ازاحمدبصورت مشاع می خرد .و آقای احمد 1000متر دیگه زمین بدون امضا پدرم در سال 1384به آقای ایوب می فروشد و آقای ایوب(2000متر مربع زمین بصورت قولنامه ودرآن کلمه مشاع قید شده ) 1000متر زمین ساخت وساز کرده و1000متر باقیمانده جاده وفضای سبز هست . لطفا ارشاد بفرمایید: که چکاری باید انجام داد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت تصرف عدوانی علیه ایوب ارایه بنمایید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام نیاز به بررسی مدارک وتوضیحات بیشتر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نیاز به بررسی مدارک وتوضیحات بیشتر است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام نیاز به بررسی مدارک وتوضیحات بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح و قانونی نیاز به بررسی جزئیات است
اگر زمین به صورت مشاع باشد احمد نمی تواند در زمین مشاع تصرف نماید و

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

با توجه به اینکه نحوه تصرفات و تنظیم مبایعه نامه از این لحاظ که آیا حد و حدود خاصی از پلاک مشاع به فرد واگذار شده یا خیر نیاز به توضیحات بیشتر و بررسی اسناد و مدارک وجود داره و با توضیحات به نظر میرسه اگه فروش به صورت مشاعی باشه باید اقدام به خلع ید مشاع و مطالبه اجرت المثل نمود

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

سوال مبهم است اگر ایوب که صرفا مالک 1000 متر بوده نسبت به فروش زمین پدر شما اقدام کردند، حق طرح شکایت فروش مال غیر را دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر فروش مال مشاع باشد دعوای فروش مال غیر مطرح است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ایوب فقط 1000 متر را خریده شما حق دارید از دادگاه قلع و قمع بنا را بخواهید چون بدون اجازه از شریک ساخت و ساز کرده است .
اگر مبایعه نامه ایوب 2000 متر است علیه احمد فروش مال غیر مطرح نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است از پنل مشاوره استفاده نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بستگی به میزان مساحت مورد معامله دارد