مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق

با سلام خدمت وکلای عزیز
سوالم این هستش : زوج به زوجه وکالت طلاق بدهد و در همان وکالت زوجه یک مقدار از مهریه را دریافت کند و بقیه را ببخشد و از بقیه حقوق مالی خود بگذرد.حالا اگر زوجه برای طلاق اقدام نکند تکلیف چیست؟ آیا زوج می تواند برای طلاق اقدام کند و با استفاده از همان وکالت چیزی به زوج ندهد و طلاق دهد؟یا اگر زوج برای طلاق اقدام کند باید تمام حق و حقوق زوجه را بدهد؟
ممنون میشم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این مهریه در مقابل اخذ وکالت بخشیده شده شما میتوانید بر اساس ان عمل کرده وخودتان برای طلاق اقدام کنید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، با دادن وکالت در طلاق، حق مرد برای طلاق ساقط نمیشود. در خصوص حقوق مالی زوجه ، متن دقیق وکالتنامه اهمیت دارد.