مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوج

سلام
شوهر بنده سال گذشته به مدت دو ماه منزل رو ترک کرده بود. طی این مدت یک بار برگشت برای بردن وسایلش که در طی جر و بحثی که پیش آمد، من و مادرم رو کتک زد و پرونده تشکیل دادیم، و به اصرار اطرافیان رضایت دادیم و به زندگی برگشتیم.
چند ماهی بعد از برگشت به زندگی دوباره شروع کرد به بد رفتاری، و اینکه طلاق می خوام و...
من هم ازش خواستم منزل رو ترک کنه (در چت واتس اپ)و برای طلاق اقدام کنه. چون منزل مشترک به اسم پدر من هست و اجاره نامه هم به اسم من.
ولی از اونجایی که اقدامی نکرده ، نفقه هم پرداخت نکرده و مراجعتی هم نداشته آیا من میتونم با گذشت شش ماه از ترک منزل ایشان اقدام به طلاق کنم (عسر و حرج)؟ آیا اینکه من ازش خواستم منزل رو ترک کنه دلیل موجهی برای قاضی هست برای ترک منزل؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بله دلیل موجه هست شما خودتان اجازه ترک منزل دادید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول دا‌دخواست مطالبه نفقه بدهید اگر نفقه را پرداخت نکرد می توانید دادخواست طلاق بدهید