مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ آب

در یک آپارتمان 9 واحدی زندگی میکنیم که به تازگی بر اثر کم شدن فشار آب چند واحد تصمیم به نصب پمپ آب نموده اند، آیا میتوانند از فضاهای مشاع ساختمان و برق عمومی استفاده کنند.
دوم اینکه میتوانند لوله هایی که برای هر واحد رفته را بیرون بیاورند؟( چون در حال حاضر لوله ها داخل دیوار میباشند و امکان نصب پمپ بدون بیرون آوردن لوله ها نیست).
سوم اینکه در صورتی که پمپ نصب کنند هزینه نصب پمپ هر واحد برای آن واحد میباشد یا کسانی هم که پمپ نصب نکرده اند نیز باید هزینه بپردازند؟
چهارم، در صورتیکه نصب پمپ چند واحد موجب افت فشار و یا قطع شدن آب بقیه شود آیا میتوان شکایت کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی - بلی - اگر پمپ برای همه باشد بلی - بلی اگر پمپ برای خودش تنها باشد