مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

سلام
اگر ملكي مستقيما از فروشنده بنام زوجه خريداري سود اما چك و مبلغ توسط زوج پرداخت شود و سند بنام زوجه باشد آيا زوج می تواند ملک را پس بگيرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
غیر واریز وجوه باید شاهد هم داشته باشید که قصد و نیت شما هبه بوده یا پول را قرض داده اید در این صورت ثمن قابل استرداد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله اما در صورت عدم آن نیز می تواند شکایت دیگری مطرح نمود.