مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات

ممنوع الخدمات شدم به علت پرداخت نکردن اقساط اعسار.میخواستم کارت ملی هوشمند بگیرم گفتن ممنوع الخدمات هستید.الان چجوری میتونم کارت ملی هوشمند بگیرم؟
و تا کی بنده ممنوع الخدمات هستم؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام تا زمانی مبلغ اقساط را پرداخت نکنید همچنان ممنوع الخدمات محسوب می شوید اگر توان پرداخت ندارید دادخواست تعدیل دوباره اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانی که نسبت به تسویه حساب خود و مختومه شدن پرونده اقدام نگردد ممنوع الخدمات خواهید بود